Μόνωση Group - Εφαρμογές Εμπορία

Ταρατσόπλακες PDF Εκτύπωση E-mail

FIBRANxps TL (ταρατσόπλακα) Για θερμομόνωση αντεστραμμένου δώματος

  • Το προϊόν FIBRANxps TL είναι ένα σύνθετο προϊόν που αποτελείται από πλάκα εξηλασμένης πολυστερίνης τύπου FIBRANxps 300-D πάχους 5cm και λευκή τσιμεντοκονία πάχους 2cm. Έχει διαμόρφωση πλευρικών ακμών τύπου – D. Η θερμομόνωση παρέχει απόλυτη προστασία σε περιβάλλον με υγρασία ή υπό υψηλά μηχανικά φορτία. Διαστάσεις: 30x60cm. Βάρος: περίπου 42kg/m². Δηλωμένη τιμή Θερμικής αγωγιμότητας (μετά από 25 χρόνια) λD W/(m*K): 0,038. Πιστοποιημένο προϊόν, με σήμανση CE.
Fibrotile XPS (ταρατσόπλακα) Για θερμομόνωση αντεστραμμένου δώματος
  • Το Fibrotile XPS είναι ένα μονωτικό πλακίδιο υψηλής αντοχής από τσιμεντοκονίαμα πάχους 1cm στο επάνω μέρος της πλάκας και αφρώδους θερμομονωτικού υλικού από εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 5cm. Το ανώτερο στρώμα της πλάκας έχει υψηλή αντοχή στη συμπίεση και στην τριβή και χαμηλή απορρόφηση νερού. Το αφρώδες στρώμα της πλάκας που περιέχει τη μόνωση χαρακτηρίζεται από άκαμπτη και ομοιογενή δομή κλειστών κυψελών, τη στεγανότητα και τις εξαιρετικά υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες οι οποίες διατηρούνται ακόμη και κάτω από πού υγρές ή ξηρές συνθήκες. Η ειδική πλευρική διαμόρφωση του πλακιδίου τύπου ραμποτέ προσφέρει εύκολη και σταθερή τοποθέτηση. Διαστάσεις: 30x30cm. Βάρος: περίπου 26kg/m². Θερμική αγωγιμότητα λD W/(m*K): 0,034.
THERMOFYLAX (ταρατσόπλακα) Για θερμομόνωση αντεστραμμένου δώματος
  • Το THERMOFYLAX είναι ένα θερμομονωτικό πλακίδιο γκρι εξηλασμένης πολυστερίνης που φέρει επάνω του γρανιτοπλακίδιο εξωτερικής χρήσης. Το βασικό πλεονέκτημά του, εκτός των άριστων θερμομονωτικών του ιδιοτήτων, είναι η εύκολη και γρήγορη τοποθέτησή του, χάρη στην πλευρική του διαμόρφωση, τύπου ραμποτέ, που εξασφαλίζει την αποφυγή δημιουργίας θερμογεφυρών καθώς και την καλύτερη στεθερότητα. Είναι απρόσβλητο από καιρικές συνθήκες και έχει ειδική αντιολισθητική ματ επιφάνεια. Μπορεί να διατεθεί σε ανοιχτές αποχρώσεις πλακιδίου, καθώς και σε διαφορετικά πάχη μόνωσης. Διαστάσεις: 30x60cm. Βάρος: περίπου 23kg/m². Θερμική αγωγιμότητα xps λD W/(m*K): 0,032.

 

 
You are here: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΛΙΚΑ Θερμομονωτικά Υλικά Ταρατσόπλακες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω fax, email ή τηλεφωνικά - θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

  • Διεύθυνση: Ιφιγενείας 9 (κάθετος Β. Όλγας 210) Καλαμαρία 551 33 Θεσσαλονίκη.
  • Τηλέφωνο: (2310) 411 778
  • Fax: (2310) 411 778
  • Κινητό: 6936 411 778
  • email: info@monosi-group.gr
  • Website: www.monosi-group.gr