Μόνωση Group - Εφαρμογές Εμπορία

Νανοχρώματα PDF Εκτύπωση E-mail

- Σε περιπτώσεις όπου είναι δύσκολο να κατασκευαστεί εξωτερική ή εσωτερική θερμομόνωση σε ένα τοίχο ή σε ένα δομικό στοιχείο, προτείνετε η βαφή τους εξωτερικά ή εσωτερικά, είτε με έτοιμα χρώματα με βάση τη νανοτεχνολογία, είτε με πρόσμικτα νανοτεχνολογίας και μικροτεχνολογίας (θερμοανακλαστικές βαφές).

  • Ιδιότητες πρόσμικτων νανοτεχνολογίας: Προστίθενται σε όλα τα υδατικά χρώματα που επιδέχονται αραίωση με νερό και προσδίδουν θερμομονωτικές, αδιαβροχοποιητικές και αντιμουχλικές ιδιότητες. Το τελικό προϊόν, όχι μόνο ανακλά την προσπίπτουσα θερμική ακτινοβολία, αλλά αποτρέπει και την μεταφορά της θερμότητας μέσα από τις διάφορες επιφάνειες. Έτσι απολαμβάνετε αυξημένη ενεργειακή απόδοση, χαμηλό ίχνος CO2 και άνετο περιβάλλον. Η τριπλή δράση του προϊόντος, δηλαδή η αντανάκλαση της θερμικής ακτινοβολίας, η αποτροπή μεταφοράς της θερμότητας και η αδιαβροχοποίηση συμβάλλει στην προστασία των χρωματισμένων επιφανειών και στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων. Τα νανοσωματίδια που περιέχονται αποτρέπουν τη διαβροχή των χρωμάτων παρατείνοντας τη ζωή τους και ενισχύοντας τη θερμομονωτική δράση. Επιπλέον, περιορίζει τα σημεία που εμφανίζουν χαμηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με την υπόλοιπη τοιχοποιία (θερμογέφυρες), αποτρέποντας τη συμπύκνωση υδτρατμών και την ανάπτυξη βακτηρίων μούχλας.
  • Ιδιότητες έτοιμων νανοχρωμάτων: Τα χρώματα με βάση τη νανοτεχνολογία έρχονται για να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα της μούχλας που συναντάται συχνά στα ελληνικά σπίτια. Τα νανοχρώματα είναι η επιτομή της νανοτεχνολογίας στο σχετικό κλάδο. Βασίζονται στη σύγχρονη νανοτεχνολογία και αποτελούν ένα άλμα στο πεδίο των αντιμικροβιακών χρωμάτων. Αυτά τα πολυλειτουργικά χρώματα αποτρέπουν μόνιμα τη δημιουργία μούχλας, ενώ παράλληλα είναι απόλυτα οικολογικά και ασφαλή για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Δεν μυρίζουν και δεν εκλύουν οποιαδήποτε τοξική ένωση. Δεν περιέχουν: παραδοσιακά μυκητοκτόνα/βιοκτόνα, διαλύτες, πλαστικοποιητές, συντηρητικά. Έτσι μπορούν να εγγυηθούν έλλειψη οσμών και απόλυτα υγιεινό περιβάλλον. Έχουν εξαιρετική κάλυψη, αναπνέουν πλήρως, πλένονται με νερό και απορρυπαντικά και καθαρίζονται από όλους τους ρύπους. Χρειάζονται επαναβαφή μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η μεγαλύτερη καινοτομία όμως των νανοχρωμάτων είναι τα νανοσωματίδια αργύρου που περιέχουν και που τους δίνουν τη μέγιστη αντοχή σε μούχλα και μύκητες.

 

 

 
Sample image

Έκδοση Αδειών

έκδοση αδειών & ενεργειακών πιστοποιητικών
Sample image

Η/Μ Μελέτες

εκπόνηση μελετών Η/Μ εγκαταστάσεων
Sample image

Μελέτες και Κατασκευές

μελέτη, κατασκευή και διαχείρηση έργων με υπευθυνότητα

ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΚΟΝΤΑ ΣΕ
ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΙΔ.
ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

You are here: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Χρωματισμοί Νανοχρώματα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω fax, email ή τηλεφωνικά - θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

  • Διεύθυνση: Ιφιγενείας 9 (κάθετος Β. Όλγας 210) Καλαμαρία 551 33 Θεσσαλονίκη.
  • Τηλέφωνο: (2310) 411 778
  • Fax: (2310) 411 778
  • Κινητό: 6936 411 778
  • email: info@monosi-group.gr
  • Website: www.monosi-group.gr