Μόνωση Group - Εφαρμογές Εμπορία

Νέο "χτύπημα" στα ακίνητα από Ιούνιο PDF Εκτύπωση E-mail

Νέος γύρος αυξήσεων των αντικειμενικών έρχεται από τον Ιούνιο.  Η κυβέρνηση, με βάση το μνημόνιο, θα κληθεί να υιοθετήσει ένα νέο σύστημα υπολογισμού, οι οποίες θα προσδιορίζονται με «πιλότο» τη βάση δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος, που ενημερώνεται με στοιχεία συναλλαγών από τις εμπορικές τράπεζες.

Όπως αναφέρει το Έθνος, το νέο σύστημα θα οδηγήσει σε αυξήσεις των αντικειμενικών τιμών για κατοικίες (διαμερίσματα και μονοκατοικίες), σε περιοχές όπως η Αργυρούπολη, το Ελληνικό , η Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο, ο Διόνυσος και η Κηφισιά.

Οι νέες αυτές αυξήσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα να δεχτεί νέο πλήγμα η εδώ και μία τουλάχιστον τριετία «παγωμένη» κτηματαγορά.Αρχικά η τρόικα είχε προτείνει μία οριζόντια αύξηση των αντικειμενικών της τάξης του 25%, αλλά ύστερα από διαπραγματεύσεις με το οικονομικό επιτελείο στο τελικό κείμενο του μνημονίου τονίζεται πως «μέχρι τον Ιούνιο η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει αναθεωρήσει τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων για να τις ευθυγραμμίσει σε μεγαλύτερο βαθμό προς τις τιμές της αγοράς».

 
Sample image

Έκδοση Αδειών

έκδοση αδειών & ενεργειακών πιστοποιητικών
Sample image

Η/Μ Μελέτες

εκπόνηση μελετών Η/Μ εγκαταστάσεων
Sample image

Μελέτες και Κατασκευές

μελέτη, κατασκευή και διαχείρηση έργων με υπευθυνότητα

ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΚΟΝΤΑ ΣΕ
ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΙΔ.
ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

You are here: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΕΑ Νέο "χτύπημα" στα ακίνητα από Ιούνιο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω fax, email ή τηλεφωνικά - θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

  • Διεύθυνση: Ιφιγενείας 9 (κάθετος Β. Όλγας 210) Καλαμαρία 551 33 Θεσσαλονίκη.
  • Τηλέφωνο: (2310) 411 778
  • Fax: (2310) 411 778
  • Κινητό: 6936 411 778
  • email: info@monosi-group.gr
  • Website: www.monosi-group.gr